AG Insurance

AG Insurance

AG Insurance is natuurlijk een referentie op de Belgische verzekeringsmarkt en ze hebben zeer kwalitatieve producten, zoals bijvoorbeeld hun hospitalisatieverzekering AG Care.

Wanneer je meerdere contracten bundelt in een modulis-contract dan levert dat mooie kortingen op en de mogelijkheid om een ristorno te verdienen bij een goede schadestatistiek.

KMO-ASSUR kiest zijn partners doelbewust en geeft steeds de voorkeur aan betrouwbaarheid en langdurige constructieve relaties. Verschillende quality checks liggen aan de grondslag bij deze keuze en er wordt zelden over één nacht ijs gegaan. De huidige partners van KMO-ASSUR worden ook nu nog onderworpen aan screenings. Op die manier tracht KMO-ASSUR de garantie te bieden dat u een samenwerking krijgt met de beste verzekeraars op de markt. Elke verzekeraar heeft zijn sterke en net wat minder sterke punten. KMO-ASSUR kan u helpen de juiste verzekering te nemen bij de juiste maatschappij en zo het meest efficiënte risico beheer voor uw onderneming te verkrijgen.